Lørdag, 5. oktober 2019 - af Niels Burgos

Højspændt afgørelse i Vild med dans program fire

Thomas Evers Poulsen, Christel Pixi - Oscar Bjerrehuus, Asta Björk
Thomas Evers Poulsen, Christel Pixi - Oscar Bjerrehuus, Asta Björk
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Progrem fire i Vild med dans blev en aften, hvor mange ting - og dansere - blev vendt på hovedet.

Forløbet af det fjerde program i årets "Vild med dans" blev fuldt af overraskelser - lige til den allersidste afgørelse. For første gang i VMD-historien blev elementet "ønskedans" præsenteret - i aftenens show i form af to indslag med moderne dans, danset af hhv. Neel Rønholt og Michael Olesen og parret Silas Holst/Jakob Fauerby. Det var ikke de sædvanlige trin fra latin og standard - men smuk og avanceret koreografi med næsten akrobatiske elementer. Noget, der absolut faldt i de fire dommeres smag; begge par endte helt i toppen med dommernes point.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Fri af bunden

Anderledes kritisk så det ud for de tre par Birgit Aaby/Frederik Nonnemann, Umut Sakaraya/Jenna Bagge samt Michael Maze/Mie Martha Moltke. Alle tre par lå i bunden af feltet efter dommernes point.

Men intet kan forudsiges i "Vild med dans" - og seerne havde set andre ting end dommerne. Alle tre par i bunden af dommernes liste blev sendt videre til næste uges show - mens Oscar Bjerrehuus og Asta Björk måtte valse sig i en omdans med Thomas Evers og Christel Pixi. Selv om det var første omdans for unge Asta - og selvfølgelig for Oscar Bjerrehuus - lykkedes det for det flotte par at danse sig forbi veteranen Evers med Christel Pixi. Oscar så lykkelig ud over afgørelsen, som sikkert også glædede parrets mange fans - og nok ikke mindst  en garanteret toplykkelig Suzanne Bjerrehuus, der har fulgt sit barnebarn nøje gennem hele forløbet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden