Torsdag, 24. september 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Holder vi et år? Derfor blev Stine og Claus gift så hurtigt

Stine og Claus
Stine og Claus
Foto: André Blinkilde
Stine og Claus fra det nye kærlighedseksperiment på TV 2, "Holder vi et år?", havde kun kendt hinanden i tre måneder, da de blev gift.

Et nyt kærlighedseksperiment har set dagens lys, for torsdag aften var der premiere på TV 2’s nye programserie ”Holder vi et år”?

Fire nyforelskede par har sagt ja til at være forsøgskaniner og lade tre eksperter følge deres hverdag, med alt hvad det indebærer af op- og nedture frem mod deres 1-års dag.

Blandt de fire par, der er med i det nye eksperiment, er Stine og Claus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Claus og Stine søgte kærligheden

Og de var ikke bare nyforelskede, da de meldte sig til. De var også nygifte. Parret havde nemlig kun kendt hinanden i ganske få måneder, før de besluttede sig for at sige ja til hinanden.

- Vi kom begge fra nogle forhold, hvor der ikke var så meget kærlighed tilbage, da det sluttede. Både Claus og jeg blev skilt, og vi havde begge med i rygsækken, at vi vidste, hvordan et forhold ikke skulle være, forklarer 32-årige Stine.

De to mødte hinanden på en Facebookside for singler i Nordjylland. Stine havde været medlem i en måneds tid, da Claus pludselig dukkede op. De to begyndte at skrive med hinanden og mødtes relativt hurtigt derefter.

- Vi var så glade for hinanden og syntes, det føltes rigtigt. Vi tog på rådhuset tre måneder efter, vi mødte hinanden. Det var 99 % kærlighed og 1 % praktik. Vi gjorde det i al hemmelighed, så vores familier vidste ingenting. Så ville der nok komme nogle kommentarer, og vi havde ikke behov for at involvere folk i det, forklarer Stine.

- Vi havde ikke lyst til at skulle forsvare os selv, siger 41-årige Claus.

Men familien tog heldigvis godt imod den glædelige nyhed alligevel, og deres fem sammenbragte børn havde det også godt med hinanden.

En grænseoverskridende oplevelse 

Det var Stine, der tilfældigt så en reklame for, at TV 2 søgte nyforelskede par til et nyt kærlighedseksperiment, og hun og Claus blev hurtigt enige om at melde sig.

Det har været en grænseoverskridende oplevelse, men Stine og Claus tror også, at det kan være lærerigt for andre par at kigge med.

- Det har været spændende, men det har også været meget grænseoverskridende at blive overvåget på den måde. Vi er ikke kameralus nogen af os, så det har også været mærkeligt at se os selv i fjernsynet. Man skal lige vænne sig til det, lyder det fra Claus. 

De to var også enige om, at et sådant eksperiment ville kunne styrke deres forhold og lære dem nogle nye sider om hinanden.

Man kan se ”Holder vi et år?” hver torsdag på TV 2 og se, om Stine og Claus og de tre andre par ender med at blive sammen, eller om de går fra hinanden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden