1. feb. 2021
Af Stine Ramlyng

Hun bliver TV 2's nye direktør

Ulla Pors.
Ulla Pors.
Foto: Hanne Juul
TV 2's nuværende chefredaktør Ulla Pors Nielsen er blevet forfremmet til nyhedsdirektør på TV 2 News. Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

I starten af oktober kom det frem, at nyhedsdirektør Mikkel Hertz var blevet indlagt og opereret for en blodprop i hjertet.

Senere viste det sig, at han havde haft to blodpropper, og det satte tanker i gang hos den 61-årige direktør, der efter nøje overvejelse valgte at trække sig som nyhedsdirektør og overgå til en anden rolle som endnu ikke er helt afklaret.

Ulla Pors overtager nyhedsdirektør-stolen

I stedet overtager TV 2 NEWS' nuværende chefredaktør, 58-årige Ulla Pors, nu stolen som nyhedsdirektør med ansvar for TV 2 Nyhedernes samlede nyheds- og aktualitetsdækning på TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 PLAY og TV2.DK.

- Ulla er en dygtig journalist og samtidig en afholdt leder, og til hendes stærke faglighed kan lægges engagement, empati og godt humør. Det gør Ulla til den helt rigtige nyhedsdirektør til at stå i spidsen for den kulturforandring, vi er i gang med på TV 2, og som vi skal eksekvere på i den kommende tid.

- Ulla er personificeringen af de stærke værdier, som skal kendetegne vores arbejdspladskultur, siger TV 2's indholdsredaktør Lotte Lindegaard om den flotte forfremmelse.

Ved hendes side finder man fortsat Jacob Kwon, TV 2's nyhedschef og souschef. I toppen af organisationen finder man administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen.

https://imgix.billedbladet.dk/ullajacob.jpg
Jacob Kwon og Ulla Pors.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: