Fredag, 8. oktober 2021 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Hvem ryger i omdans i Vild med dans? Her er ekspertens bud

"Vild med dans"
"Vild med dans"
Foto: Hanne Juul
Tre nydansere har indtil videre måttet forlade ”Vild med dans” – men hvem kommer i farezonen i aften? Det giver BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert sit bud på.

Vi er så klar til endnu en fredag med flotte kjoler, festlige danse og masser af spænding i ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men hvem må en tur i omdans med risiko for at skulle stille danseskoene? Det giver BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert Lone Vandborg sit bud på lige her.

I første omgang gælder det jo for nydanserne om at få så mange dommerstemmer som muligt – og Lone Vandborg er ikke i tvivl om, hvem der kommer til at få bundplaceringen hos de fem dommere.

- Der er ingen tvivl om, at Jacob Haugaard kommer til at ligge nederst, når dommerne har afgivet deres karakterer, siger Lone Vandborg.

Men på trods af at entertaineren har ligget nær bunden hos dommerne i hvert program indtil videre, så har Jacob Haugaard endnu ikke prøvet at stå i en omdans.

Lone Vandborg mener dog, at der meget vel kan blive lavet om på det fredag aften.

- Det er svært at sige, om 5. gang også bliver sms-lykkens gang for Jacob Haugaard, men mon ikke det ender med en omdans for ham, mener Lone Vandborg.

Hun understreger dog også, at en omdans jo ikke er ensbetydende med, at det bliver Jacob Haugaard, der må forlade programmet.

Af andre nydansere, der risikerer at havne i farezonen, mener Lone Vandborg, at pilen peger på forfatteren Michael Katz Krefeld eller sangeren Freja Kirk.

- De har begge været i omdans før, hvilket jo vidner om, at de ikke trækker så mange stemmer fra seerne, siger Lone Vandborg.

I sidste uge overlevede Freja Kirk og dansepartner Claudia Rex en omdans mod maratonløberen Abdi Ulad og partneren Malene Østergaard, og i program 3 vandt Michael Katz Krefeld og hans partner Karina Frimodt over youtuberen Lakserytteren og dansepartneren Mille Funk.

Hvem der kommer i omdans, og hvem vi må sige farvel til i denne uge, kan ses på TV 2, når ”Vild med dans” sendes fra kl. 20.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden