8. aug. 2016
Af Juliane Olsen

I aften på TV 2: Gense det første program med Morten og Peter

Morten og Peter
Morten Jensen og Peter Palland
Foto: TV 2
Det er 25 år siden, at vi første gang stiftede bekendtskab med Morten og Peter i TV 2-programmet ”Er jeg da helt gak mor?”. Derfor genudsender TV 2 det første program mandag aften.

TV 2-programmet ”Er jeg da helt gak mor?”, hvor TV-journalist Nick Horup fulgte tre handicappede sportsudøvere under Nordisk Børneidrætsstævne, gjorde Morten og Peter til folkeeje.

Det var helt tilbage i 1991, at det første program med de to sportsglade teenagedrenge blev sendt, og det markerer TV 2 mandag aften.

”25 år med Morten og Peter – er jeg da helt gak mor?” bliver nemlig sendt i anledning af 25-års jubilæet for Morten og Peters succes på TV.

LÆS MERE: Festlig dag hos TV 2: Fejrer 25-års jubilæum

Kemien er god

TV-programmet sendes klokken 20.50 på kanalen, og her bliver det til et glædeligt gensyn med 14-årige Morten og Peter samt 12-årige Anna.

De tre unge både løber, svømmer og spiller bordtennis, og kemien mellem teenagerne og Nick Horup er ganske særlig.

Det er siden blevet til en stribe programmer med Morten og Peter, som Nick Horup har holdt en tæt kontakt til lige siden.

Morten og Peter folder sig ud

”Er jeg stadig gak-gak mor?” blev sendt i 1995, i 2000 kom så ”Ikke helt gak”, mens ”Morten og Peter vender tilbage” indtog skærmen i 2002.

Det sidste program i rækken har været ”Gak gak i køkkenet” fra 2006, og siden har der været stille omkring de to skønne mænd.

Men i aften er det altså muligt endnu engang at følge med i Morten og Peters sportsudfoldelser anno 1991.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med jubilæet.

Læs mere om: