Mandag, 5. april 2021 - af Majken Munk

I tårer på tv: Derfor brød David Owe sammen i Korpset

David Owe
David Owe
Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespiller David Owe blev hårdt ramt i femte program af ”Korpset – gjort af det rette stof”, hvor han delte en række personlige problemer.

Indtil videre har aspirant nummer 8, skuespiller David Owe, virkelig gjort det godt i ”Korpset – gjort af det rette stof”.

Han har dog i løbet af programmet udtrykt, at han var bange for, hvad andre skulle tænke om ham, når de så ham på tv, for det har han før haft problemer med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Instruktørerne har hele tiden forklaret, at det var en bekymring, han skulle lægge på hylden.

Ekstrem omtale

Da David Owe vandt ”Vild med dans” i 2005 blev han virkelig et kendt ansigt.

Det kom til at forfølge ham i sådan grad, at det fortsat påvirker hans liv. For det var ikke alle, der brød sig om ham, og de sagde det gerne til ham.

- Jeg er blevet stoppet på gaden, provokeret og spyttet på, fortæller han ærligt instruktørerne om konsekvenserne af den store medieomtale, der fulgte med sejren i "Vild med dans".

Det har gjort, at han nu er bange for "negative evalueringer fra andre", der er et af tegnene på, at man lider af social angst, fortæller David Owe, der udover at være skuespiller også er uddannet psykolog.

I tårer

Men i ”Korpset – gjort af det rette stof” kan man ikke opretholde en facade og tænke over, hvad andre tænker om én, fortæller instruktørerne ham.

Og på femte døgn er David Owe så tyndhudet, at han bryder sammen. Både da deltagerne får varmen og en frossen pizza efter en lang, våd og kold dag, men også da han bliver trukket til side til samtale.

David Owe er presset til sit yderste i "Korpset - gjort af det rette stof".
Foto: Lars E/TV 2

- Jeg er ikke ked af det, og jeg er ikke modløs. Men det er sådan et Stockholm-syndrom, at når I kommer med noget rart til os, så bliver jeg rørt. Jeg havde bare sådan brug for noget, og så når I kommer med det til os, bliver jeg rigtig glad, siger han med tårer i øjnene til de to instruktører.

Ingen facade

I samtalen med Thomas Rathsack og Erik B. Jørgensen kommer de også ind på det, David Owe tidligere har fortalt om sin facade.

Den har han efterhånden sluppet fuldstændig.

- Jeg tænker ikke, at jeg har nogen facade nu. Jeg er holdt op med at tænke over, at der er nogen, der skal se, hvad det er, vi laver, fordi jeg har været så presset, som jeg aldrig har været før. Jeg synes, jeg har prøvet meget, men så presset som jeg var i går og også i dag i havnen, kan jeg ikke huske, jeg har været før. Mit eneste fokus er at stå igennem, siger han i programmet.

Se om David Owe står det hele imod i ”Korpset – gjort af det rette stof” mandag klokken 20.00 på TV 2.

GALLERI: Deltagere i Korpset 2021 (Foto: Lars E./TV 2)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden