27. okt. 2014
Af Lisbeth Grube

Iben Hjejle: Derfor bor jeg sammen med min far

Iben Hjejle med sin far, Christian.
Iben Hjejle med sin far, Christian.
Foto: Birger Storm
Skuespilleren nyder at bo tre generationer under samme tag.

For godt et år siden valgte Iben Hjejle at flytte sammen med sin 73-årige far i København, og skuespilleren er begejstret for at bo under samme tag med farmand Christian og sønnen William på 16 år. Det fortæller hun til magasinet Fit Living.

- Det har altid været min drøm at bo sammen med min familie - jeg kan enormt godt lide dem. Og jeg vil godt indrømme, at det også handler om at vise min søn, at man godt kan passe på sine gamle. Jeg har tre søstre og en stor skøn familie, som godt kan finde plads i deres hjerter til at passe på mig, men det er klart, at han er den nærmeste. Så jeg spurgte min far: "Kunne du tænke dig at flytte i kollektiv med William og mig?" Ja, dét ku' han! Og det er så hyggeligt. Og de rotter sig sammen. Jeg bor jo sammen med to mænd, så der er en hel del råben om, hvorvidt brættet skal være slået op eller ned, siger Iben til magasinet.

Iben Hjejle, som netop nu er aktuel i TV 2-serien "Dicte", har selv prøvet, hvordan det er at bo med en bedsteforælder. Da hun var teenager, boede hun nemlig sammen med sin mormor, fortæller hun.

Læs mere om: