Iben Hjejle kæmpede med tårerne i Vild med dans-debut

Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard.

Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Skuespiller Iben Hjejle blev overvældet af følelserne, da hun have været på gulvet i ”Vild med dans” og kæmpede både med tårer og stemmebånd. TV-vært Christian Müller Bækgaard røg ud.

Efter en medrivende cha cha cha med partner Morten Kjeldgaard var skuespiller Iben Hjejle både rørt og lidt omtumlet og det blev ikke bedre, da hun kom ud til Sarah Grünewald backstage og skulle sætte ord på sin ”Vild med dans”-debut.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det var med bævende læbe, tårer i øjnene og en rystende stemme, at hun forsøgte at forklare, hvordan hun havde det.

Den 46-årige skuespillerinde var ikke den eneste, der var blevet påvirket af dansen. De fire dommere kvitterede med hvert sit 5-tal og sikrede dermed Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard aftenens førsteplads.

Lucas Hansen og Christian Bækgaard i omdans

Inden afgørelsen havde Lucas Hansen og partner Sofie Kruuse og Christian Müller Bækgaard og Mille Funk danset sig til henholdsvis 11 og 12 point, men selv om det var nok til en placering midt i feltet, kan man aldrig tage noget for givet, før publikums stemmer er talt op.

De to par mødtes i sæsonens første omdans, der ganske atypisk var allerede på premiereaftenen. Og det blev altså kun til den ene aften på dansegulvet for Christian Müller Bækgaard og Mille Funk.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden