Ibi Støving i skarp træning til bryllup

Ibi Støving.

Ibi Støving.

Foto: Hanne Juul
TV-værten giver den en skalle med motion og sund mad, så hun er fit, når hun skal giftes med Simon Makienok.

I april afslørede Ibi Støving, at hun og kæresten Simon Makienok skal giftes, og nu er TV-værten gået i skarp træning, så hun er i topform, når hun giver den 16 år yngre fodboldspiller sit ”ja”.

- Nu kan jeg mærke, at den store dag er på vej, og derfor har jeg lyst til at give den én over nakken med træning og sund kost, skriver Ibi Støving ifølge Ekstra Bladet på sin blog.

Den 39-årige TV 2-vært har endnu ikke afsløret, hvor og hvornår brylluppet kommer til at finde sted, men det kunne godt tyde på, at det ikke ligger langt ude i fremtiden.

En særlig dag

Ibi Støving er mor til seksårige Anakin, og når hun skal ud at finde drømmekjolen, er det vigtigt for hende, at hun er tilfreds med sit udseende.  

- Og så kan der godt være et par enkelte steder, der skal strammes lidt op. Og jeg vil gerne føle mig på toppen til mit bryllup. Forstå mig ret, jeg bliver aldrig en pind. Jeg vil ikke være en pind. Men det er en ganske særlig dag, og jeg vil gerne kunne vælge en kjole, jeg kan trække vejret i uden at skulle snøres ind alle vegne, skriver Ibi Støving ifølge avisen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden