27. jun. 2013
Af af Søndag, Aller Media

Ibi Støving: Min søn skal ikke opleve en svingdør med mænd

Ibi Støving
Ibi Støving
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Ibi Støving har været single i 5 år og i de år har hun været meget opmærksom på hvem hun vil lukke sit hjerte og sit liv op for.

TV-værten på ”Go’Morgen Danmark” Ibi Støving, der for nyligt har fået BILLED-BLADETs TV-pris for Årets kvindelige TV-vært, har for første gang i de fem år, der er gået, siden hun gik fra sin søns far, den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, åbnet sit liv og sit hjerte op for mand – nemlig balletdanseren Alexander Kølpin.

Der har dog været småforelskelser, siger hun.

– Men jeg har været meget pernitten med at lukke mit hjerte op igen for nogen. Jeg ville ikke have, at min søn skulle opleve en svingdør med mænd ind og ud, siger hun.

Først nu kan jeg rumme kærligheden

Og selv om der har været de småforelskelser, som hun kalder dem, så er det faktisk først nu, hun er klar til kærligheden.

– Jeg har ærligt talt heller ikke kunnet rumme kærligheden før nu. Jeg ved ikke, om det er det berømte sår, der først skal læges og falde af og blive til et pænt ar, siger Ibi Støving.

Jeg kan rumme kærligheden fordi det er HAM

Og selv om hun er glad og forelsket, så er hun stadig bange for at fejle.

– Men jeg er også vildt bange for at begå endnu en fejl. Derfor har det i virkeligheden handlet om at vente på den rigtige. Og måske vente på, at han fandt mig, frem for at jeg ledte efter ham. Og så skete det jo bare lige pludselig. At jeg var klar og kunne rumme kærligheden og rumme ham, det er kun, fordi det netop er ham, siger hun om mødet med og kærligheden til Alexander Kølpin.

Læs mere om: