28. apr. 2014
Af Lisbeth Grube

Ibi Støving og Simon Makienok skal giftes i sensommeren

Ibi Støving og Simon Makienok.
Ibi Støving og Simon Makienok.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bryllupsinvitationerne er sendt ud - og Ibi afslører, at hun blev friet til, mens hun sad i joggingbukser.

For en måned siden offentliggjorde TV-værten Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok glædesstrålende, at de var blevet forlovet - og nu er bryllupsinvitationerne til stjernebrylluppet så sendt ud.

Det fortæller Makiekok på Instagram, og på parrets hjemmeside lufter Ibi sine bryllupstanker:

"Jeg skal giftes i sensommeren med den dejligste mand. Det er to ting, jeg ved med sikkerhed. Jeg vidste ikke, at der fulgte sådan et parallel-univers med, som består af galaxer af brudekjoler, blonder, tyl, sko, hårpynt, noget blåt, noget lånt, noget gammelt & noget …….Jeg bliver svimmel", skriver Ibi på crystalkidbabyshark.com.

"Jeg ved bare, jeg gerne vil være pæn & nogenlunde proper at se på. Det er jo ikke en nattefest i indre by jeg skal til. Det er mit bryllup. Det første rigtige & sidste af slagsen", fastslår den kommende brud, som nægter at lade sig forvandle til "en glubsk brudehyæne", der kun går op i prisen på kjolen, ringene, og hvorvidt hun og Simon serverer det rigtige mærke champagne til brylluppet.

"Han friede, mens jeg sad i jogging buks & troldehår – så mon ik den går på selve dagen?", spørger Ibi Støving snusfornuftigt.

Læs mere om: