Ibi Støving om Alexander Kølpin: Jeg er topforelsket

Ibi Støving
Ibi Støving
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Ibe Støving har efter flere år som single valgt kærligheden til. Og hun er topforelsket i sin nye kæreste, balletdanseren Alexander Kølpin.

I forbindelse med optagelserne af TV 2-programmerne Stjerner på Slottet mødte TV-værten på ”Go’morgen Danmark” Ibi Støving balletdanseren Alexander Kølpin. Det startede professionelt – han skulle hjælpe hende med at lære de andre deltagere i Stjerner på Slottet at danse ballet, som Ibi Støving selv har danset i 13 år.

I dag er de kærester og Ibi Støving, der for fem år siden gik fra sin søns far, den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, er med egne ord ”topforelsket”. Udtrykket er hendes eget og det dækker ikke kun forholdet til Alexander Kølpin. Også til et valg, der er stort i hendes liv, siger hun. Hun kalder det ”At vælge kærligheden til.”

Min mor valgte kærligheden fra

Inspirationen til at vælge kærligheden har hun fundet hos sin nu afdøde mor, der gjorde det stik modsatte. 

– Min mor valgte kærligheden fra. Hun ville ikke have en anden mand, efter at hun blev skilt fra min far. Det var hendes valg. Men mig ville det gøre ulykkelig ikke at have én, der holder af mig på daglig basis, siger Ibi Støving.

Kan først rumme kærligheden nu

Alligevel har Ibi Støving været alene i fem år.

– Jeg har ærligt talt heller ikke kunnet rumme kærligheden før nu. Jeg ved ikke, om det er det berømte sår, der først skal læges og falde af og blive til et pænt ar. Men jeg er også vildt bange for at begå endnu en fejl, siger hun og fortsætter:

– Derfor har det i virkeligheden handlet om at vente på den rigtige. Og måske vente på, at han fandt mig, frem for at jeg ledte efter ham. Og så skete det jo bare lige pludselig.  At jeg var klar og kunne rumme kærligheden og rumme ham, det er kun, fordi det netop er ham, siger hun.

LÆS OGSÅ:
Ibi Støving har været død i to minutter ligesom hun haft døden helt tæt på to gange – hun er blandt andet blevet skudt. Her fortæller hun, hvad de tre oplevelser har betydet for hvordan hun lever sit liv i dag

LÆS OGSÅ:
Her får du Lise Nørgaard, Gun-Britt Zeller og Joan Ørtings bedste kærlighedsråd

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden