Mandag, 24. juni 2013 - af af Trine Fisker

Ibi Støving: Sådan mødte jeg Alexander Kølpin

Ibi Støving
Ibi Støving
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
I efteråret 2012 mødte Alexander Kølpin og Ibi Støving hinanden. I dag er de kærester. Her fortæller Ibi Støving, hvordan forholdet udviklede sig.

Da Ibi Støving i efteråret 2012 skulle deltage i TV 2-programmet Stjerner på Slottet, var planen, at hun skulle give de andre deltagere en lynindføring i ballet, som hun selv har danset i 13 år.

Det var en beslutning, der skulle vise sig at være afgørende for Ibi Støvings kærlighedsliv.

Redaktionen bag programserien foreslog nemlig, at hun hørte balletdanseren Alexander Kølpin, som hun senere blev kærester med, om han kunne hjælpe.

– Jeg havde aldrig mødt Alexander før. Og det er i sig selv underligt i en by som København. Men jeg havde set ham på Det Kgl. Teater, da jeg var balletpige, hvor jeg så ham danse i Caroline Mathilde, siger hun.

Har altid set op til balletdanseren Alexander Kølpin

Alexander Kølpin sagde ja til at hjælpe.

– Først sendte han mig en video, hvor han og hans ekskone, Anne Marie Vessel Schlüter, dansede rundt og viste mig, hvordan jeg skulle lære de andre deltagere i programmet dansetrinnene. Det var totalt surrealistisk. Og jeg var fuld af ærefrygt. Dér stod de to mennesker pludselig, jeg som balletdanser så allermest op til, på en video og dansede for mig, husker Ibi Støving.

Et kærlighedsforhold der ikke er kompliceret

De første mange møder mellem Ibi Støving og Alexander Kølpin var ikke fyldt med amoriner.

– Vi mødtes efterfølgende et par gange, Alexander og jeg, for at træne. Men der var ingenting imellem os. Der gik så et par måneder, og så en dag mødtes vi over en kop kaffe klokken otte om morgenen. Og det var derefter, vi begyndte at se mere til hinanden, siger en glad Ibi Støving, der dog stadig er forsigtig.

– Det er stadig så nyt. Men det er første gang, jeg oplever et kærlighedsforhold, der ikke er kompliceret. Alt er nemt. Jeg ved godt, det lyder banalt. Men det er sådan, det er, siger hun.

Ibi har set døden i øjnene tre gange – en af gangene var hun død i to minutter. På soendag.dk fortæller hun om de dramatiske oplevelser og om hvad de har betydet for hendes liv

Anne Fabricius-Bjerre fortæller hvordan hun tilfældigvis mødte Bent Fabricius Bjerre, som hun endte med at blive gift med

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden