21. aug. 2021
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Ibi Støving tilbage på skærmen: Det laver hun nu

Ibi Støving
Ibi Støving
Foto: Dan Mariegaard
Nu kan du igen opleve den populære tv-vært og skuespiller på skærmen.

Hun har været vært på mange populære tv-programmer gennem tiden – som f.eks. ”Go' Morgen Danmark”, ”Ånderne vender tilbage” og senest ”Date mig nøgen”.

Og lørdag aften er Ibi Støving så tilbage på skærmen.

Her deltager hun nemlig i TV 2-programmet ”En vej ud”, hvor hun sammen med sin holdkammerat Simon Stenspil skal samarbejde for hurtigst muligt at komme ud af et escape room.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_tv_2_1_1.jpg
Ibi Støving i ”En vej ud”.
Foto: TV 2

I lørdagens udgave af ”En vej ud” dyster Ibi Støving og Simon Stenspil mod Albert Rosin Harson og Esben Dalgaard – og det hold, der kommer hurtigst gennem udfordringer og opgaver og derved slipper ud af rummet, vinder.

Men Ibi Støving kan ikke kun ses på tv-skærmen for tiden – hun kan også ses på biograflærredet.

I øjeblikket er den dygtige tv-vært og skuespiller nemlig aktuel i filmen ”Buster Oregon Mortensen”. Filmen er baseret på Bjarne Reuters populære børnebog ”Busters verden”, som blev filmatiseret første gang i 1984.

I filmen spiller Ibi Støving rollen som Busters mor.

Ud over sine film- og tv-optrædener er Ibi Støving også ambassadør for bl.a. Organdonation – ja tak!

Ibi Støving blev i 2015 akut ramt af dobbeltsidet nyresvigt og var tæt på at miste livet. I dag er hun kommet ud på den anden side, men hun er kronisk nyresyg og kan komme i en situation, hvor hun selv får brug for en ny nyre.

Efter sin alvorlige sygdom ligger det den populære tv-vært meget på sinde at dele sin egen historie for at sætte fokus på, at man skal tage stilling til organdonation.

Læs mere om: