Lørdag, 21. august 2021 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Ibi Støving tilbage på skærmen: Det laver hun nu

Ibi Støving
Ibi Støving
Foto: Dan Mariegaard
Nu kan du igen opleve den populære tv-vært og skuespiller på skærmen.

Hun har været vært på mange populære tv-programmer gennem tiden – som f.eks. ”Go' Morgen Danmark”, ”Ånderne vender tilbage” og senest ”Date mig nøgen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og lørdag aften er Ibi Støving så tilbage på skærmen.

Her deltager hun nemlig i TV 2-programmet ”En vej ud”, hvor hun sammen med sin holdkammerat Simon Stenspil skal samarbejde for hurtigst muligt at komme ud af et escape room.

Ibi Støving i ”En vej ud”.
Foto: TV 2

I lørdagens udgave af ”En vej ud” dyster Ibi Støving og Simon Stenspil mod Albert Rosin Harson og Esben Dalgaard – og det hold, der kommer hurtigst gennem udfordringer og opgaver og derved slipper ud af rummet, vinder.

Men Ibi Støving kan ikke kun ses på tv-skærmen for tiden – hun kan også ses på biograflærredet.

I øjeblikket er den dygtige tv-vært og skuespiller nemlig aktuel i filmen ”Buster Oregon Mortensen”. Filmen er baseret på Bjarne Reuters populære børnebog ”Busters verden”, som blev filmatiseret første gang i 1984.

I filmen spiller Ibi Støving rollen som Busters mor.

Ud over sine film- og tv-optrædener er Ibi Støving også ambassadør for bl.a. Organdonation – ja tak!

Ibi Støving blev i 2015 akut ramt af dobbeltsidet nyresvigt og var tæt på at miste livet. I dag er hun kommet ud på den anden side, men hun er kronisk nyresyg og kan komme i en situation, hvor hun selv får brug for en ny nyre.

Efter sin alvorlige sygdom ligger det den populære tv-vært meget på sinde at dele sin egen historie for at sætte fokus på, at man skal tage stilling til organdonation.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden