26. jun. 2013
Af af Søndag, Aller Media

Ibi Støving: Var vild med Alexander Kølpin som ung

Ibi Støving var vild med Alexander Kølpin allérede som ung
Ibi Støving
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Ibi Støving og balletdanseren Alexander Kølpin er kærester, men faktisk var Ibi Støving allerede vild med ham, da hun var helt ung.

I foråret kom det frem, at balletdanseren Alexander Kølpin og TV-værten på ”Go’morgen Danmark” Ibi Støving danner par.

Han blev sidste efterår skilt fra sin kone gennem 13 år Sarah Zobel, ligesom Ibi Støving også har et forlist forhold i bagagen – for fem år siden gik hun fra den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, som også er faderen til hendes søn.

Men selv om Ibi Støvring først mødte Alexander Kølpin sidste efterår i forbindelse med optagelserne til TV 2-programmet ”Stjernerne på Slottet”, så har Ibi Støving faktisk haft et godt øje til Alexander Kølpin allerede, da hun var helt ung.

Gemte udklip af Alexander i dagbogen

- Jeg havde set ham på Det Kgl. Teater, da jeg var balletpige, hvor jeg så ham danse i Caroline Mathilde, fortæller hun til SØNDAG.

Og ligesom mange af de andre balletpiger Ibi Støving dansede med, så var hun også vild med Alexander Kølpin.

- Alle vi balletpiger var vilde med ham. Jeg gik på Jydsk Balletakademi i Aarhus og havde klippet billeder af Alexander ud af bladene og lagt ind i min dagbog dengang. Det er en sjov tanke, at jeg har rendt rundt derovre i Aarhus for mange år siden og syntes, at han var så kær, siger Ibi Støving.

Læs mere om: