Onsdag, 26. juni 2013 - af af Søndag, Aller Media

Ibi Støving: Var vild med Alexander Kølpin som ung

Ibi Støving var vild med Alexander Kølpin allérede som ung
Ibi Støving
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Ibi Støving og balletdanseren Alexander Kølpin er kærester, men faktisk var Ibi Støving allerede vild med ham, da hun var helt ung.

I foråret kom det frem, at balletdanseren Alexander Kølpin og TV-værten på ”Go’morgen Danmark” Ibi Støving danner par.

Han blev sidste efterår skilt fra sin kone gennem 13 år Sarah Zobel, ligesom Ibi Støving også har et forlist forhold i bagagen – for fem år siden gik hun fra den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, som også er faderen til hendes søn.

Men selv om Ibi Støvring først mødte Alexander Kølpin sidste efterår i forbindelse med optagelserne til TV 2-programmet ”Stjernerne på Slottet”, så har Ibi Støving faktisk haft et godt øje til Alexander Kølpin allerede, da hun var helt ung.

Gemte udklip af Alexander i dagbogen

- Jeg havde set ham på Det Kgl. Teater, da jeg var balletpige, hvor jeg så ham danse i Caroline Mathilde, fortæller hun til SØNDAG.

Og ligesom mange af de andre balletpiger Ibi Støving dansede med, så var hun også vild med Alexander Kølpin. 

- Alle vi balletpiger var vilde med ham. Jeg gik på Jydsk Balletakademi i Aarhus og havde klippet billeder af Alexander ud af bladene og lagt ind i min dagbog dengang. Det er en sjov tanke, at jeg har rendt rundt derovre i Aarhus for mange år siden og syntes, at han var så kær, siger Ibi Støving.

LÆS OGSÅ:
Ibi Støving har set døden i øjnene tre gange – en af gangene var hun død i to minutter. På soendag.dk fortæller hun om de dramatiske oplevelser, og hvad de har betydet for hendes liv.

LÆS OGSÅ:
TV-værten på Aftenshowet Maria Yde mødte sin mand for første gang, da hun var ti år. På soendag.dk fortæller hun hvordan det nu er endt sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden