28. aug. 2016
Af Liz Rørsig

Ida Corr åbner ballet i Toppen af poppen

Ida Corr
Ida Corr
Foto: Hanne Juul
I den nye sæson af ”Toppen af poppen” er Ida Corr i centrum i det første program.

Søndag den 28. august kl. 20 blænder TV 2 op for den sjette sæson af det populære musikprogram ”Toppen af poppen”.

Otte danske sangere og sangskrivere har været på Samsø til TV-optagelserne, og det nye hold tæller en blanding af nyere kunstnere og gamle kendinge: Ida Corr, Hanne Boel, Peter A.G. fra Gnags, Fallulah og forsangeren i Carpark North, Lau Højen. De allernyeste navne i denne sæson er Kent ”Kenno” Pedersen og Lasse ”Pilfinger” Kramhøft, der udgør dancehall-duoen Djämes Braun samt sangeren Troels Gustavsen fra Noah.

De medvirkende musikere har hver en dag, hvor de får fortolket deres sange af de andre artister. Og igen i år er det The Antonelli Orchestra, kendt fra ”Vild med dans”, som akkompagnerer de musikalske gæster.

VIDEO: Første smagsprøve fra Toppen af poppen

Pause fra musikken

Ida Corr er den første til at være i centrum, og det var en rørende oplevelse for den 39-årige sangerinde.

- Det var så overvældende og fint, at de andre havde brugt så meget tid, energi og kærlighed på at gøre det bedste ved ens musik, siger Ida til BILLED-BLADET.

Hun har holdt en pause fra musiklivet i et par år, men er nu i gang med at færdiggøre sit nye album og kommende turné næste år.

- Det har været godt at holde en pause, og nu er jeg sulten på musikken igen, lyder det fra Ida.

Og med sig i bagagen fra den musikalske rejse med ”Toppen af poppen” har hun også fået en hel masse inspiration og feedback.

https://imgix.billedbladet.dk/20160811_hjp1472.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: