20. feb. 2019
Af Christinna Braun

Ida og Mads fra Nybyggerne: Badeværelset var et af de sjove rum

Ida og Mads fra "Nybyggerne"
Ida og Mads fra "Nybyggerne"
Foto: Josephine Svane/TV 2
”Nybyggerne”-parrene har onsdag aften dystet om at lave det bedste badeværelse, og sejren endte med at gå til Ida og Mads fra det gule hus.

Ida og Mads konkurrerer lige nu mod tre andre par i den femte sæson af ”Nybyggerne”, hvor de har syv uger og 300.000 kroner til at bygge deres drømmehus.

Onsdag aften dystede de fire par om at bygge et badeværelse, som både håndværks- og designmæssigt faldt i dommernes smag.

Til slut var det 25-årige Ida og 27-årige Mads fra det gule hus, som løb af med sejren.

- Vi var virkelig stolte over at vinde det rum. Også fordi vi aldrig har holdt en klinke i hånden før, lyder det fra Mads, og Ida tilføjer:

- Ja, faktisk inden vi overhovedet gik i gang, var det jo sådan et rum, vi havde mareridt over.

Ida og Mads måtte spare

I sidste afsnit af ”Nybyggerne” brugte Ida og Mads knap 30.000 på en flot glasdør, og budgettet var derfor lettere presset, da de skulle i gang med at bygge badeværelse.

De måtte derfor være ekstra kreative og spare, hvor de kunne, og det gav altså pote til sidst.

- Det føltes bare super godt at lave noget, vi var mega glade for, for ikke ret mange penge, fortæller Ida med et smil og fortsætter.

- Og så var det faktisk et af de sjoveste rum, fordi vi havde det benspænd, at vi ikke måtte bruge ret mange penge. Det betød jo, at vi kun kunne gå i genbrug og på Den Blå Avis, hvilket var en ret fed udfordring.

I sidste ende kostede rummet Ida og Mads cirka 15.000 kroner, og med præmien på 20.000 endte parret altså med at tjene omkring 5.000 kroner på deres badeværelse.

Se alle parrene i den femte sæson af "Nybyggerne" i galleriet herunder.

GALLERI: Nybyggerne 2019 (Foto: TV 2)

Læs mere om: