Ida Wohlert glæder sig: Fødselsdagsmiddag med familien

Ida Wohlert

Ida Wohlert.

Foto: Hanne Juul.

TV 2-værten Ida Wohlert har travlt med valg og ”Go’ morgen Danmark”, men tager en hyggelig pause, når hun i dag - onsdag den 29. maj - fylder 42 år.

Onsdag, 29. maj 2019 - af Liz Rørsig

Ida Wohlert kan fejre 42 års fødselsdag onsdag den 29. maj 2019.

Efter at hun har sagt ”Go’morgen Danmark” og er færdig med dagens optagelser, får hun et hyggeligt lille afbræk i en travl tid med valgkamp på TV. 

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Fødselsdag på Fyn

- Når jeg har været i ”Go’morgen Danmark” skal jeg spise en hyggelig morgenmad med min gode veninde, og så tager jeg og min familie til Fyn, hvor vi skal have fødselsdagsmiddag med min mor og hendes mand, fortæller Ida Wohlert til BILLED-BLADET.

Dagen efter skal hun og ægtemanden, Kasper Fredshavn på tur. 

- Vi tager på Heartland Festival en enkelt dag, mens vores unger bliver hos min mor. Derefter går turen hjemad, siger TV 2-værten. 

 

Vært ved velgørenhedsgalla

Ida Wohlert skal nemlig retur til generalprøven på Fodboldfondens Velgørenhedsgalla i Tivoli Hotel & Congress Center i København, hvor hun er vært i selskab med fodboldspilleren Mathias ”Zanka” Jørgensen.

Selve arrangementet til fordel for udsatte og fattige børn i Danmark løber af stablen søndag den 2. juni 2019 med deltagelse af blandt andre de danske herre- og kvindelandshold i fodbold samt børne- og socialminister Mai Mercado. Underholdningen byder på indslag fra Rasmus Seebach, Burhan G og ”Rytteriet”. Se fotoet af de to værter fra én af prøverne her:

Ida Wohlert og Mathias ”Zanka” Jørgensen Foto: Privat

Ida Wohlert og Mathias ”Zanka” Jørgensen.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!