Ida Wohlert holder jul i nyt hus

Elliot er i dag fem år. Her er han med far og mor til åbningen af en legetøjsbutik for et par år siden.

Elliot er i dag fem år. Her er han med far og mor til åbningen af en legetøjsbutik for et par år siden.

Foto: Lars H. Laursen
Ida Wohlert, TV 2-vært på ”Go’morgen Danmark”, har haft en travl periode. Hun og kæresten Kasper Fredshavn har pakket flyttekasserne fra lejligheden på Frederiksberg og er flyttet ind i et hus i Taarbæk.

Sønnerne Elliot på fem år og Edgar på et år er også kørt godt ind i henholdsvis ny børnehave og vuggestue. Når Elliot skal begynde i skole til sommer, bliver det på Idas gamle skole, Bernadotteskolen, og det var også én af årsagerne til, at familien ville flytte i nærheden af den skole.

– En stor del af mit hjerte ligger i Taarbæk, for her har mine bedsteforældre altid boet. Min farmor bor her endnu, så da vi så et hus til salg, slog vi til, selv om Kasper har været lidt nervøs ved tanken om at skulle flytte ud af byen.

Men han faldt også for det charmerende hus og den fantastiske stemning, som er her blandt den skønne blanding af små fiskerhuse og lejligheder, fortæller Ida.

– Det er et stort ansvar at flytte børnene i ny institution, og vi har overvejet det længe, men vi vidste jo, at vi gerne skulle ud af byen på et tidspunkt i forbindelse med Elliots skole. Vi har fundet en vidunderlig integreret vuggestue og børnehave, som ligger midt i byen. Og det hele er lidt som at komme hjem. Min bror Johan bor nemlig også herude, efter at Pernille (Rosendahl, red.) og han er flyttet fra hinanden. Han bor blot 100 meter længere nede ad vejen, og så er der en legekammerat i nærheden for børnene med Johans søn Tristan, 7, siger Ida.

HUSK BILLED-BLADETs store julenummer er i butikkerne nu - god jul.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden