31. aug. 2011
Af af Hanne Rask

Ingen børn til Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz
Jesper Steinmetz
Foto: AOP
- Havde jeg børn, ville de blive tvangsfjernet i morgen, hvis myndighederne så det liv, jeg lever, siger Jesper Steinmetz.

I et større interview med Søndagsavisen i forbindelse med sin nye bog om at være korrespondent i USA, fortæller han om sit travle liv "Over there", om ikke at ønske sig børn, og ikke mindst om, hvordan han slet ikke er så pæn, som han har ry for at være.

Det pæne look på TV hjælpes godt på vej af make-up, mens den velklædte USA-korrespondent, foretrækker skægstubbe og jeans uden for skærmen. Og så lever han både af kaffe, pomfritter og mad med e-numre, for de kan holde sig så dejligt længe i hans køleskab.

- Det er hårdt og krævende at være korrespondent i USA. Der er konstant travlt, og Jesper Steinmetz' omgangskreds må forlige sig med, at det er jobbet, der styrer Steinmetz' liv.

- Man ville aldrig kunne satse på mig, hvis jeg skulle mødes med en ven hver tirsdag, siger Steinmetz, der er glad for at han ikke har børn, og heldigvis har han heller aldrig ønsket sig nogen. Ikke engang tid til en kæreste kan der blive. Jesper Steinmetz gjorde det forbi med sin kæreste gennem fem år, Niels Dahl, inden har tog til USA for at udleve sit drømmejob.

Læs mere om: