Fredag, 22. oktober 2021 — af Marie Krakau

Ingen tvivl: De er færdige i Vild med dans

Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller.
Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller.
Hos bookmakerne hos Danske Spil står det klart, hvem man forventer ryger ud af "Vild med dans" i aften.

I aften skal endnu et par forlade "Vild med dans"-familien, når syvende program af TV løber over skærmen.

Sidste uge var det sanger Freja Kirk og partner Claudia Rex, der på trods af høje karakterer fra dommerne endte i omdans og måtte se sig slået af forfatter Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt.

Det var ikke helt nyt for Michael og Karina, at skulle kæmpe for livet i sidste uges omdans. Allerede i sæsonens anden omdans var parret havnet netop der.

Her endte de med at blive stemt videre af seerne, der sendte Lakserytteren og Mille Funk ud af "Vild med dans".

Skal man tro Danske Spil, bliver der igen dobbelt op på dans for Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt, der spås til ryge i omdans og herefter ud i aftenes program.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har man satset penge på, at Michael og Karina må forlade programmet som sæsonens sjette par, får man sine penge 2,50 gange tilbage.

Det er en del mere end denne uges favoritter hos Danske Spil svømmer Pernille Blume og partner Morten Kjeldgaard, der potentielt vil give indsatsen 30 gange tilbage.

Nervepirrende omdans

Uanset hvem der ender med at skulle danse for livet, er omdansen altid en nervepirrende affære for både de to konkurrence par, de resterende deltagere samt seere og publikum.

Hos Danske Spil satser man på, at det bliver tv-vært og kogebogs-forfatter Micki Cheng, der bliver sendt i omdans mod Michael og Karina.

Sammen med partner Jenna Bagge skal Micki danse moderne - parrets ønskedans. Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt skal på gulvet i den tempofyldte jive.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden