16. jan. 2019
Af Karina Didriksen

Inger fra Lykke-Per: Sådan var det at spille sammen med Esben Smed

Sara Viktoria Bjerregaard.
Sara Viktoria Bjerregaard.
Foto: Birger Storm
Sara Viktoria Bjerregaard havde god kemi med Esben Smed i rollerne som Inger og Lykke-Per i TV 2’s miniserie.

24-årige Sara Viktoria Bjerregaard er blevet et kendt ansigt, efter hun har spillet rollen som præstedatteren Inger i ”Lykke-Per” – først på film og nu i TV 2’s miniserie.

Her bliver hendes karakter gift med Lykke-Per, der portrætteres af den 34-årige ”Bedrag”-stjerne Esben Smed.

- Det var rigtig fedt at spille sammen med Esben, og vi havde allerede fra start en god kemi, siger Sara Viktoria Bjerregaard med et stort smil til BILLED-BLADET.

Nørder meget begge to

Optagelserne til Bille Augusts film og TV-serie startede for halvandet år siden, og det unge stjerneskud var glad for at havde Esben Smed på holdet.

- Vi har haft et godt samarbejde og har sparret rigtig meget. Vi nørder begge to meget og kan godt lide at dykke ned i tingene, forklarer Sara Viktoria Bjerregaard.

Hun har nydt at spille den kristne Inger, som ender med at blive forladt af sin mand, Lykke-Per.

Inger er en skøn karakter

– Jeg synes, Inger er helt vild sød, tålmodig og kærlig, og så kan jeg virkelig godt lide, at hun er familiemenneske. Hun forsøger at holde Per til ilden og bærer meget over med ham. Han ender med at tage en vild beslutning, og man sidder og tænker ”ej, det gjorde han bare ikke”, men alligevel forstår man ham også godt, siger hun og tilføjer:

- Jeg ser det ikke som om, han forlader sin familie. Jeg ser det som om, at han har sørget for at bane vejen for deres fremtid. Han føler, det er bedst, at han ikke er en del af deres liv mere.

Læs et stort interview med det nye skuespiltalent Sara Viktoria Bjerregaard i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden torsdag 17. januar.

https://imgix.billedbladet.dk/194144.jpg
Foto: Rolf Konow/TV 2

Læs mere om: