Jack og Bente fra Landmand søger kærlighed: Kærligheden brast

Foto: Peter Grosen og Anders Brohus/TV 2
I aftenens program af "Landmand søger kærlighed" så man Jack og Bente, der forelskede drog afsted på en motorcykeltur sammen, men i dag er der ikke længere romantik i luften.

De sidste mange tirsdage har vi fulgt med i Jack og Bentes voksende romantik og kærlighed til motorcykler i "Landmand søger kærlighed" på TV 2. 

Men da kameraene slukkede og hverdagen meldte sig, så var der ret hurtigt kun kærligheden til motorcyklerne tilbage. 

Lod sig rive med af stemningen

Jack forstår godt, hvis forvirringen hos seerne nu er stor, men da BILLED-BLADET taler med ham, forsøger han at give en forklaring på, hvorfor romantikken mellem ham og Bente forsvandt.

- Jeg tror at jeg lod mig rive med, af stemningen og programmet. Jeg har aldrig prøvet at være i så noget før, så det var uvant. Bente er en dejlig kvinde, men der gik hurtigt hverdag i den. 

- Jeg har travlt på gården med hestene og især i weekenderne, er det i stalden jeg bruger min tid. Men det er i weekenden at Bente har fri, så det kunne ikke passe sammen. 

Der gik hverdag i kærligheden

Bente forklarer ligelede,s at hverdagen trængte sig på. 

- Der gik hverdag i den. Jeg havde noget ferie efter den romantiske weekend, og så var der en periode, hvor det regnede meget, så vi ikke kunne tage ud og køre. Der gik bare hverdag i den. 

De to er derfor ikke kærester i dag. Men ingen af dem er i tvivl om, at de helt sikkert gerne vil ud og køre sammen på motorcyklerne, når vejret en dag bliver til det. 

Jack fandt ind til sig selv

Jack søgte kærligheden, men fandt i stedet noget meget vigtigere, nemlig en del af sig selv han ikke vidste han havde. 

- Jeg har fået så meget selvtilid og har åbnet op, jeg har nok gemt mig her ude på gården i mange år.

Bente fandt heller ikke kærligheden, men fik i stedet nogle gode veninder i de andre kvinder som tog med ud på gården. Dem ses hun stadig med, og de hygger sig over at have delt oplevelsen sammen. 

Hverken Bente eller Jack har noget dårligt at sige om hinanden, og begge synes programmet var en god oplevelse. 

Kærlighed det var det bare ikke alligevel. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden