20. apr. 2022
Af Karina Didriksen

Jacob Carlsson fra Sommerdrømme afslører: Det ser du ikke på tv

Pelle Emil Hebsgaard, Camilla Kjems og Jacob Carlsson i "Sommerdrømme".
Pelle Emil Hebsgaard, Camilla Kjems og Jacob Carlsson i "Sommerdrømme".
Foto: Simon Ravnsbæk/TV 2
Bygningssnedkeren Jacob Carlsson, som er dommer i TV 2’s ”Sommerdrømme”, løfter lidt af sløret for, hvordan det er at lave tv.

Jacob Carlsson har gennem tre sæsoner været dommer i ”Sommerdrømme” på TV 2, hvor han er med til at bedømme parrenes håndværk.

Den 43-årige bygningssnedker afslører, at det ikke er alt, man ser på tv hjemme i stuerne.

- Man skal ikke underkende, hvordan det er at bygge på tv. Der skal filmes hele tiden, og nogle gange, når deltagerne har samlet ting, skal det pilles fra hinanden igen, så der kan tages billeder, fortæller Jacob Carlsson til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Så der er mange timer, som går fra. De har faktisk mindre tid til at lave hvert rum, end man tror, så det er ret imponerende, at de når så meget, som de når.

Dysten er en straf

Hver uge i ”Sommerdrømme” har deltagerne mulighed for at vinde en times ekstra arbejdstid ved at dyste mod hinanden i sommerlige aktiviteter. På tv ser det ikke ud til at vare mange minutter.

- At optage dysten koster imellem 4-6 timer, så det er nærmest en straf, og deltagerne bliver helt stressede og vil bare gerne hjem og bygge videre, forklarer Jacob Carlsson og tilføjer:

- Jeg er aldrig selv med under byg. Jeg er der kun den sidste dag, men det kunne være sjovt at følge parrene undervejs, når de laver hvert rum.

”Sommerdrømme” sendes onsdage kl. 20.00 på TV 2.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_simon_ravnsbaek_tv_2_8.jpg
Foto: Simon Ravnsbæk/TV 2

Læs mere om: