Jacob og Camilla efter Vild med dans: Sådan har vi det med at ryge ud

Camilla Dalsgaard og Jacob Haugaard. 

Camilla Dalsgaard og Jacob Haugaard. 

Foto: Dan Mariegaard
Entertaineren Jacob Haugaard og dansere Camilla Dalsgaard havde håbet på en uge mere, men var afklarede med, at de måtte forlade ”Vild med dans”.

På Camilla Dalsgaards 31-års fødselsdag sluttede danseeventyret desværre for hende og partneren Jacob Haugaard. De blev stemt ud af ”Vild med dans” i program 5.

- Det har været en hyggelig dag, hvor jeg er blevet fejret med kagekone og fødselsdagssang. Og så har jeg fået lov til at danse quickstep med Jacob to gange. Så det har jo været en fødselsdagsgave i sig selv, lød det fra en afklaret Camilla Dalsgaards efter showet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det har været fantastisk at være med, og jeg kunne ikke have fået en bedre dansemand end Jacob, tilføjede danseren med et smil.

Håbede på flere stemmer

Den 69-årige entertainer Jacob Haugaard var ærgerlig over, at de måtte forlade konkurrencen på Camilla Dalsgaards fødselsdag.

- Det ligger jo indbygget i programmet, at man kan ryge ud, men det havde da været bedre, hvis vi havde fået en uge mere, for så kunne Camilla have fået det som fødselsdagsgave, sagde Jacob Haugaard til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Vi håbede jo stadig på, at sms-stemmerne kunne bære os igennem. Men sådan er det jo, og vi har ikke været i omdans før. Vi har klaret os igennem på nogle utroligt lave dommerkarakterer.

Elsker at lave fjernsyn

På trods af den lave placering fem uger i træk, så har Jacob Haugaard bestemt ikke fortrudt, at han sagde ja til at medvirke i ”Vild med dans”.

- Jeg har lært Camilla at kende og en masse dansere og nydansere. Jeg har altid elsket at lave fjernsyn, og det er noget af det mest spændende fjernsyn, jeg nogensinde har været med til at lave, lød det med et smil fra entertaineren.

Parret var i omdans med Michelle Kristensen og Mads Vad fredag den 8. oktober. 

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden