25. okt. 2019
Af af Helle Skram de Fries og Stine Ramlyng

Jakob Fauerby og Silas Holst i tårer i Vild med dans

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/jakov.jpg
Foto: Thomas Laursen
Det var en meget rørt Jakob Fauerby, der mindedes sin afdøde mor til "Vild med dans knækker cancer" på Det Kongelige Teater. Også Silas Holst var dybt berørt.

Skuespiller Jakob Fauerby og Silas Holst lagde sig i spidsen med deres og fik sæsonens første 10-taller for deres forrygende rumba til fredag 25. oktober til "Vild med dans knækker cancer" i Det Kongelige Teater.

For Jakob Fauerby var det en ekstra rørende oplevelse at danse for at samle penge ind til at bekæmpe cancer. Det fortalte han i et rørende videoklip forud for dansen i Det Kongelige Teater.

Mistede sin mor til cancer

”I 2011 mistede jeg min mor til cancer. Hun blev kun 55 år, og duften af efterår og farverne er for mig forbundet med sorg, og nu bliver det november og hendes dødsdag og fødselsdag nærmer sig, fortalte den meget berørte ”Vild med dans”-stjerne inden han grådkalt fortsatte:

”Men nu får november måske en lidt anden klang, nu hvor jeg er blevet far til en lille pige. Min datter er opkaldt efter min mor, fortalte Jakob Fauerby med tårer i øjnene.

Sidste fredag – den 18. oktober – blev han sammen med sin mand, Anders og veninden Rebecca Sølvsten - blev far til en lille pige, der har fået navnet Anna.

Silas Holst også berørt

Dansepartneren Silas Holst fortalte efter dansen også, hvorfor denne aften med Knæk Cancer betød noget helt specielt for ham.

”Jeg mistede min bonusmor i 2017. Hun kæmpede for at dans skulle være for alle – i alle konstellationer. At stå på Det Kongelige Teater og så danse med en mand, er helt fantastisk”.

Læs mere i BILLED-BLADET, der udkom 24. oktober om Jakob Fauerbys nye status som far og om den dåbskjole lille Anna skal bære til sin barnedåb.

Læs mere om: