Jakob Fauerby: Så meget har jeg tabt mig på at danse jive

Foto: Hanne Juul

Jakob Fauerby kæmpede hårdt for at få knækket koden til den jive, han og Silas Holst dansede i program tre. Det lykkedes, og samtidig røg der nogle kilo.

Søndag, 29. september 2019 - af Helle Skram de Fries

"Vild med dans"-parret Jakob Fauerby og Silas Holst tog igen alle med storm fredag aften, da de dansede deres jive. 

Men en forskel i dommerkarakter på bare 1, lagde Neel Røntholt og Michael Olesen sig på en førsteplads med Jakob Fauerby og Silas Holst lige i hælene.

-Det er bare så fint, lød reaktionen fra Silas Holst, da BILLED-BLADET mødte ham lige efter, pragtpræstationen med skuespiller Jakob Fauerby.

Jakob Fauerby elsker nørderi

Danseparret var superglade for den jive, de leverede som det første par på gulvet.

- Det var så vildt. Jeg har virkelig kæmpet med den jive, men pludselig var den der. Silas og jeg arbejder godt sammen, og jeg elsker det bare, forklarede Jakob Fauerby - og tilføjede:

- Det er super sjovt, men også vildt hårdt. Jeg har ondt i knæede, og synes det er en svær dans. Men jeg elsker også at nørde med teknik. Det er super sjovt - og så har jeg tabt tre kilo bare på at træne jive.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Venter barn inden for 14 dage

Mens Jakob Fauerbys mave bliver fladere, vokser maven på veninden Rebecca Sølvsteen, der er højgravid og skal føde det barn, som hun - sammen med Jakob Fauerby og hans mand Anders Fauerby - skal være forældre til.

- Det er indenfor 14 dage, og vi glæder os helt vildt, fortalte en begejstret nybagt "Vild med dans"-stjerne, der snart også er nybagt far for første gang.

Nyd alle kjolerne fra program 3 i galleriet herunder:

GALLERI: Vild med dans kjoler i program 3 2019