8. jul. 2015
Af Karina Didriksen

James Sampson med i Vild med dans: Det bliver en super oplevelse

James Sampson.
Musikeren James Sampson.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den 44-årige sanger James Sampson glæder sig til, at han skal være med i dansekonkurrencen på TV 2 til september.

Når den 12. sæson af ”Vild med dans” bliver skudt i gang på TV 2 til september, er James Sampson en af dem, som danskerne kan glæde sig til at se på dansegulvet.

- Jeg sagde ja til at være med i programmet, fordi det bliver en super oplevelse og er en mulighed for at prøve noget nyt, fortæller James Sampson til BILLED-BLADET.

Den 44-årige sanger elsker at danse, og der er især én bestemt dans, som han meget gerne vil lære, hvis han kommer så langt i dansekonkurrencen.

- Jeg håber, jeg kommer til at danse pasodoblen, fordi det er en mere aggressiv dans. Udadtil kan jeg godt virke som en stille og rolig fyr, men jeg vil også gerne vise min anden side og vise lidt ”fire” på dansegulvet, forklarer sangeren.

James Sampson vandt sangkonkurrence

James Sampson blev et kendt ansigt kendt i Danmark, da han i 2001 vandt DR1-talentshowet ”Stjerne for en aften”.

Ud over sangeren er det også blevet bekræftet af TV 2, at skuespillerne Ena Spottag og Stephania Potalivo, basketballspilleren Chris Christoffersen samt cirkusprinsen Patrick Berdino skal være med i den kommende sæson af ”Vild med dans”.

”Vild med dans 2015” får premiere på TV 2 fredag den 11. september, og de resterende syv nydansere bliver indtil da offentligjort løbende af TV 2.

Læs mere om: