Søndag, 18. oktober 2015 — af af Helle Skram de Fries

James Sampson: Nu går jeg til kiropraktor

Et par nye ankler står øverst på ønskesedlen hos James Sampson
Et par nye ankler står øverst på ønskesedlen hos James Sampson
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Når James Sampson og Mie Molkte danser standard, volder James’ ankler store problemer. Nu vil han prøve kiropraktisk behandling.

Selvom Mie Moltke er en rigtig standarddans-prinsesse, så er hun og James Sampson klart bedst i de latinamerikanske danse. Fredag fik de 18 point for deres quickstep, og det vakte glæde. Det er deres bedste standardkarakter, og de gik direkte videre, og alligevel var det aftenens næstdårligste karakter.

- Jeg elsker at danse standard – især vals - men det gør mine ankler ikke, fortæller James Sampson til BILLED-BLADET.

James Sampson har haft brækket sine ankler flere gange, og derfor har de en stivhed, der især gør det svært for den 44-årige James i standarddansene.

I latin danser han nærmest som en professionel, og her scorer parret topkarakterer.

James Sampson VIL blive bedre i standard

- Men jeg VIL altså lære at blive god i standard, og jeg vil så gerne blive længe i ”Vild med dans” sammen med Mie. Så nu vil jeg prøve med en kiropraktor eller en anden  behandling, der kan hjælpe. Og så skal vi ellers bare øve og øve og øve.

- Ja, suppelerer Mie Moltke og fortæller:

-Vi skal danse wienervals næste gang, så der skal virkelig øves, og det skal nok blive godt. Det er så skønt, at vi har fået en uge til, og den skal bare bruges til træning, træning, træning.

Om præcis en måned, 17. november, fylder James Sampson 45 år, og hvis der var en realistisk mulighed, er der ingen tvivl om, hvad der står øverst på ønskelisten: Et par nye ankler:

- JaI – lige præcis, jubler James Samspon med et stort smittende grin.

Læs også: Mie vild med James Sampson

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden