11. okt. 2020
Af af Luise Bekker og Stine Ramlyng

Janni Pedersen afslører: Så langt er Kim og jeg med nyt projekt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180302_han2237.jpg
Foto: Hanne Juul
TV 2-vært Janni Pedersen og manden Kim Faber har sammen skrevet krimibøgerne "Vinterland" og "Satans sommer". Nu er de i gang med bog nummer tre.

Janni Pedersen og hendes mand, journalist Kim Faber, har haft kæmpe succes med deres krimibøger, og nu er de klar på en tredje.

- Vi har lavet outline til halvdelen af bogen - altså et referat for hvert kapitel. Så snart har vi outline til resten af bogen, så skal vi bare i gang med at skrive... siger Janni Pedersen, som lige nu er vært på Go'morgen Danmark og den 24. oktober også skal være vært på "Knæk Cancer"-showet sammen med Louise Wolff og Mikkel Kryger.

Nyder idéudviklingen med min mand

På trods af at det betyder lange dage for Janni, der i forvejen har et pakket program, nyder hun det.

- Selv om jeg har lyst til at sidde i sofaen med Netflix, er det en stor glæde at komme hjem og i stedet sidde over et glas vin med min mand og idéudvikle de næste kapitler.

Fuldtidsforfatter nej tak!

Selv om det er gået over al forventning ser Janni Pedersen dog ikke sig selv som fuldtidsforfatter.

- Nej! Aldrig nogen sinde. På et tidspunkt skal jeg på pension, men indtil da er jeg en cirkushest, der bliver ved, så længe nogen vil have mig, griner den garvede tv-vært.

Læs det store interview med Janni Pedersen i denne uges BILLED-BLADET, hvor hun ærligt fortæller om, hvordan hun har haft kræft meget tæt inde på livet, på karrieren som forfatter og om tabet af sin elskede hund Bella, som hun mistede for kort tid siden.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb41-forsider.jpg

Læs mere om: