Søndag, 27. september 2020 — af Marianne Singer

Janni Pedersen begejstrer: Deler befriende ærligt billede

Janni Pedersen.
Janni Pedersen.
Foto: Hanne Juul
"Go’ morgen Danmark"-vært Janni Pedersen delte søndag morgen et befriende ærligt billede af sig selv, der gør stort indtryk på hendes følgere.

Der er masser af positive tilbagemeldinger til "Go’ morgen Danmark"-værten Janni Pedersen, 52, efter at hun har delt et helt særligt billede af sig selv på sin Instagram-profil.

"Når man lige falder over et billede af en selv, som er virkelig godt, men som tydeligt viser, at damen her er over 50. Fedt og irriterende ærligt billede. ???. ? @nmeilvang", skriver hun til billedet.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Masser af ros og komplimenter

Det fik straks hendes mange følgere til tasterne med både ros og komplimenter.

"Fedt og befriende ærligt af damen at poste det. Og blikket står knivskarpt. ??", "Ikke et irriterende billede - smukt og ærligt ?" og "?det er bare et tal , du ser mega godt ud ??", er blot nogle af de mange kommentarer på opslaget.

Vært på stort show

Tv-seerne kan glæde sig til at se Janni Pedersen i det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live 2020” lørdag den 24. oktober.

Her står hun sammen med Mikkel Kryger og Louise Wolff er Knæk Cancer-ambassadører på scenen fra start til slut og guide seerne gennem en rørende aften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden