Mandag, 27. april 2020 — af Stine Ramlyng

Janni Pedersen: Derfor holder vi sjældent i hånd

Foto: Heidi Maxmiling
Janni Pedersen har været sammen med journalist Kim Faber i 25 år, og parret er glade for hinanden. Men at holde i hånd, gør de sjældent.

Janni Pedersen, der lige nu kan ses som ny vært på Go'Morgen Danmark på TV 2, er bestemt glad for sin mand, journalist Kim Faber.

Derfor er det heller ikke ægteskabelig metaltræthed, der gør, at parret sjældent holder i hånd. Årsagen skal findes i et meget mere lavpraktisk problem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi holder heller ikke særlig tit i hånd, fordi du er meget højere end mig. Det er skideirriterende. Vi gjorde det, da vi var nyforelskede, men det GÅR simpelt hen ikke, men vi gør det, når vi er på vej til fest, fortæller Janni Pedersen i BILLED-BLADET i denne uge.

Ikke romantiske anlagt

Romantik fylder i det hele taget ikke særlig meget for parret, der har været sammen i 25 år.

- Jeg er ikke super romantiker. Jeg tror, vi har samme indstilling til det. Jeg ved ikke, om jeg har droslet ned, jeg tænker nogle gange: Ville jeg gerne have haft et stort kirkebryllup, hvis jeg havde mødt en anden end Kim? Nej, det tror jeg faktisk ikke. Vi gik på rådhuset. Jeg tror, vi er lige uromantiske, siger Janni Pedersen.

Læs det store og ærlige interview med Janni Pedersen og Kim Faber i denne uges BILLED-BLADET, hvor de fortæller om parforholdet på godt og ondt.

BILLED-BLADET nr. 17, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden