Janni Pedersen i sjov duel med Mikkel Kryger

Janni Pedersen

Janni Pedersen

Foto: Birger Storm
Janni Pedersens tid som vikar på "Go' morgen Danmark" er ved at være ovre. Det fik den 52-årige tv-vært til at se tilbage på en sjov duel med medværten Mikkel Kryger.

Snart vil "Go' morgen Danmark" være uden Janni Pedersen. 

Fredag har den erfarne vært sin sidste vikar-vagt på morgen-tv, og det har fået hende til at se tilbage på nogle af de stunder i programmet, som hun husker godt. 

Kamp med Mikkel

Janni Pedersen, der normalt arbejder som studievært på TV 2 News, har haft vagter med både Steen Langeberg og Mikkel Kryger. 

I et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele, ser hun tilbage på en af de stjernestunder fra tiden i morgen-tv. 

Hun og "Go' morgen Danmark"-kollegaen Mikkel Kryger blev under en udsendelse sat til at kæmpe mod hinanden i en helt særlig disciplin, og det kom der dette sjove indslag ud af:

Savne disse stunder

"Har sidste omgang Go morgen vagter torsdag og fredag. Kommer godt nok til at savne stunder som disse, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde forestillet mig, jeg skulle være med til som journalist og studievært, skriver Janni Pedersen til det sjove klip, der også er blevet delt af TV 2-programmet "Natholdet".

Det betyder altså også, at når fredagens udgave af "Go' morgen Danmark" er ovre, så er Janni Pedersen ikke en del af værtsholdet. 

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fra mandag den 1. februar vender hun tilbage til værtstjansen på TV 2 News. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden