Fredag, 2. september 2022 — af Stine Ramlyng

Janni Pedersen indrømmer meget private detaljer fra skoletiden

Janni Pedersen
Foto: Martin Høien
Janni Pedersen har aldrig været bleg for at dele ud af sig selv, og torsdag aften gjorde hun det igen, da hun i Go' Aften Live fortalte yderst detaljeret om sin tid som teenager, med alt hvad det indebar af selvkritik og at føle sig forkert.

Bøjle, stritører og skæve bryster. Det kan være svært at skulle forholde sig til sit eget selvbillede, især når man er teenager. Flere og flere unge piger oplever mistrivsel, og at de ikke føler sig ”gode nok”. Det bekræfter en ny rapport fra Børns Vilkår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor havde Go’Aften Lives vært Janni Pedersen og Lasse Sjørslev inviteret fire unge piger i studiet for at tale om netop det at være selvkritisk teenager.

Selv om Janni Pedersen i dag føler sig tilpas i både krop og sind, huskede hun selv tydeligt sin tid som teenager, og det delte hun med pigerne og seerne.

Janni Pedersens svære år

- Jeg kommer med en indrømmelse. For dengang jeg var i jeres alder, havde jeg bøjle på, og så havde jeg stritører, det havde jeg fra min morfar, og så var mine bryster sådan heller ikke sådan helt i vatter. Så jeg stod såden her nogen gange (Janni løfter den ene arm op bag hovedet.red), for så kunne jeg få brysterne til sådan at være lige, og så holdt jeg det ene øre ind, og så stod jeg sådan med undermunden ud, for så kunne man ikke se, at jeg havde bøjle på, fordi jeg havde sådan et kæmpe overbid.

- På et tidspunkt traf jeg en beslutning om, at det gad jeg ikke, for jeg var som jeg, og så ville jeg være den bedste til at spille håndbold, fortalte Janni Pedersen blandt andet torsdag aften i Go' Aften Live.

Hør Janni Pedersen selv fortælle om den svære teenagetid i klippet herunder:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mulighed for hjælp

Man kan kontakte BørneTelefonen på bornetelefon.dk eller telefon 116111, hvis man som teenager savner at snakke med nogen om sin mistrivsel, oplyser Go'Aften Live.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden