Fredag, 13. august 2021 — af Liz Rørsig

Janni Pedersen og ægtemanden om hundehvalpen: Hvad Donna må og ikke må

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
TV 2-værten Janni Pedersen og ægtemanden Kim Faber er helt solgt til deres lille beaglehvalp Donna.

Janni Pedersen og ægtemanden Kim Faber er helt forelskede i den nye hundehvalp, Donna.

- Ja, det minder om en nyforelskelse, og vi griner og smiler hele tiden. Man kommer hele følelsesregistret igennem med Donna, siger parret til BILLED-BLADET.

Tidligere havde Janni Pedersen og Kim Faber også en beagle med navnet Bella. Og den lille hvalp ser ud til at være lige så madglad som forgængeren.

Lidt af en udfordring

- Hun er allerede begyndt at nærme sig opvaskemaskinen, når den står åben. Bella stod altid dér med overkroppen inde, og vi kaldte hende ”skyl 2”, smiler Kim Faber, og han og Janni er enige om, at det skal Donna ikke have lov til. De er begge principfaste over for charmetrolden, som godt kan være lidt af en udfordring.

- For jer der ikke tror, at beagler kan opdrages, så vil jeg sige, at det kan de godt, hvis man har godbidder i lommen. Og hvis man er mere stædig end dem, hvilket er svært, men vi kæmper, lyder det fra hundeforældrene Janni Pedersen og Kim Faber.

Se videoen, hvor Janni og Kim fortæller, hvad Donna må og ikke må. Læs også det store interview hjemme hos parret og se de søde fotos af Donna i BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden