Janni Pedersen og Lasse Sjørslev genforenet i valgstudiet: Vi er bedste venner

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen.

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen. 

Foto: Krestine Havemann

Det tidligere TV 2 News-makkerpar Janni Pedersen og Lasse Sjørslev skal sammen være med til at dække valgkampen på TV 2.

Fredag, 10. maj 2019 - af Karina Didriksen

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev er tilbage på skærmen som makkerpar på TV 2 News, efter at Sjørslev i 2017 skiftede til 19 Nyhederne.  

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Det er genbrug

De to værter sidder sammen i valgstudiet på Christiansborg Slotsplads, hvor de dækker folketingsvalget i programmet ”News&Co”.

”Så gik der fire år, siden vi sad her sidst. På genbrugsmåden. Genbrug af TV-makker. Og datter er med de næste par uger som runner her fra Slotspladsen de næste 28 dage. Har nogle af de bedste af mine mennesker omkring mig”, skriver Janni Pedersen i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Trygt og rart

50-årige Janni Pedersen nyder at være genforenet med 45-årige Lasse Sjørslev, selv om hun bestemt også elsker at arbejde sammen med sin nuværende News-kollega.

- Jeg har fået den bedste makker i Troels Mylenberg, og jeg kan efter den første sending med Lasse i går - efter næsten halvandet år – konstatere, at vi stadig kan det der med at dele skærm sammen, siger hun til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Det er nemt, utroligt rart og trygt. At være bedste venner og kende hinanden privat og på arbejde giver selvfølgelig en tryghed og lethed, som vi altid vil have sammen.