Janni Pedersen og Lasse Sjørslev genforenet i valgstudiet: Vi er bedste venner

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen. 

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen. 

Foto: Krestine Havemann
Det tidligere TV 2 News-makkerpar Janni Pedersen og Lasse Sjørslev skal sammen være med til at dække valgkampen på TV 2.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev er tilbage på skærmen som makkerpar på TV 2 News, efter at Sjørslev i 2017 skiftede til 19 Nyhederne.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det er genbrug

De to værter sidder sammen i valgstudiet på Christiansborg Slotsplads, hvor de dækker folketingsvalget i programmet ”News&Co”.

”Så gik der fire år, siden vi sad her sidst. På genbrugsmåden. Genbrug af TV-makker. Og datter er med de næste par uger som runner her fra Slotspladsen de næste 28 dage. Har nogle af de bedste af mine mennesker omkring mig”, skriver Janni Pedersen i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Trygt og rart

50-årige Janni Pedersen nyder at være genforenet med 45-årige Lasse Sjørslev, selv om hun bestemt også elsker at arbejde sammen med sin nuværende News-kollega.

- Jeg har fået den bedste makker i Troels Mylenberg, og jeg kan efter den første sending med Lasse i går - efter næsten halvandet år – konstatere, at vi stadig kan det der med at dele skærm sammen, siger hun til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Det er nemt, utroligt rart og trygt. At være bedste venner og kende hinanden privat og på arbejde giver selvfølgelig en tryghed og lethed, som vi altid vil have sammen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden