Tirsdag, 23. maj 2023 — af Majken Munk

Jannich fandt ikke lykken i Kærlighed hvor kragerne vender, men nu er der godt nyt

Jannich fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Jannich fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Hanne Juul
Jannich gav Kimmi en chance til i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, men kemien var der ikke. Nu er der dog gode nyheder om kærlighedslivet.

Det har været en lidt turbulent deltagelse i TV 2-programmet ”Kærlighed hvor kragerne vender” for Jannich, 31.

Han fik ikke selv mulighed for at vælge mellem sine piger, da flere af dem trak sig undervejs.

Til sidst fik han lov at give Kimmi, der var en af pigerne fra speeddate, en chance til. Desværre var der bare ingen kemi imellem dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu kan Jannich dog løfte sløret for store nyheder.

Ville være venner

Jannich får lov at komme på date med Kimmi, som egentlig var blevet valgt fra i starten af programmet.

De har en hyggelig date ved vandet, hvor de lærer hinanden bedre at kende, men allerede der mærker Jannich, at de nok mest fungerer som venner.

- Jeg kunne godt mærke, at den ikke lige var der. Måske på et venneplan, fordi hun er nem at snakke med. Jeg synes bare ikke, den var der, fortæller Jannich på 31 år til BILLED-BLADET.

Det var også noget, som Jannich ret tidligt efter deres date ønskede at fortælle Kimmi, men fordi de skulle filme en afslutningsscene sammen efter aftale med produktionen, holdt han ikke kontakten med hende.

- Hun prøvede at skrive lidt, men jeg ved sgu ikke, for mig var den der bare ikke. Der skulle også være en afslutning på programmet, så jeg måtte vente med at sige det til der. Jeg vidste godt der, at det ikke skulle være, men det kunne jeg ikke skrive til hende, når de ville afslutte programmet på den måde, fortæller han.

De mødtes over en kop te og her havde de en snak om, at det ikke fungerede mellem dem.

Ny kærlighed

Selv om Jannich ikke fandt en kæreste i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, har han lært meget om sig selv ved at være med.

Siden optagelserne er der også gode nyheder på kærlighedsfronten.

- Jeg har fundet en kæreste, og jeg bor i Odense med hende. Jeg fandt hende inden programmet, så det er ikke, fordi hun har valgt mig på grund af programmet, fortæller han og griner lidt.

Hans kæreste Maria på 30 år dukkede pludselig op, da Jannich havde besluttet sig for at holde en pause på datingappen Tinder.

- Jeg besluttede mig for, da programmet var slut, så var det så det. Nu lægger jeg Tinder til side. Det sagde jeg til mig selv i december. Jeg ville slette appen, men gjorde det ikke. Hun kontaktede mig på Tinder. Hendes far var fodboldtræner, og hun lavede sjov med mit Facebooknavn, fordi jeg hedder Jannich Messi Damkjær Hansen. Vi skrev sammen i en uges tid. Så snakkede vi sammen på Facetime, og så spurgte jeg, om hun ville på en date, fortæller han.

Nyt liv

Ikke nok med at han fundet kærligheden, så har Jannich også rykket teltpælene op og er flyttet fra Kalundborg til Odense.

Det er både på grund af Maria, men også på grund af hans uddannelse.

- Det er også jobmæssigt. Det er nemmere for mig at færdiggøre min økonomiuddannelse i Odense end i Kalundborg. Hvis du ikke arbejder indenfor lager eller industri, er det svært at finde en læreplads i Kalundborg, fortæller han og uddyber, at det er meget nyt:

- Vi er flyttet sammen for en lille måned siden, og det går meget godt.

Jannich har to år tilbage af sin kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden