Jarl Friis-Mikkelsen jagter talenter

Jarl Friis-Mikkelsen.

Jarl Friis-Mikkelsen.

Foto: TV 2
Når TV 2’s nye underholdningsshow ”Danmark har talent” går i luften til efteråret, er Jarlen en af de fire dommere.

Jagten på talenter til TV 2’s kommende underholdningsshow ”Danmark har talent” er i fuld gang, og nu er programmets fire dommere fundet.

Det bliver Jarl Friis-Mikkelsen, som kommer til at sidde i den ene dommerstol. De andre dommere er komiker Peter Frödin, rapperen Oliver Gammelgaard alias TopGunn samt skuespiller, model og tidligere balletdanser Cecilie Lassen.

Firkløveret skal tegne rammerne for det store show sammen med en værtsduo, der består af den garvede TV-vært Felix Smith og den unge skuespiller Christopher Læssøe, som får sin debut på skærmen.

Danskerne har talent

- Jeg er simpelthen så lykkelig for, at TV 2 har besluttet sig for, at danskerne igen skal have verdens bedste og mest sete TV-show. Jeg ved, at Danmark har talent, og nu skal resten af nationen til at klappe i hænderne over alt det, danskerne kan, siger 37-årige Felix Smith i en pressemeddelelse fra TV 2.

Medværten Christopher Læssøe, 28, er blandt andet kendt fra film som ”Bagland” og ”En mand kommer hjem”, og han glæder sig til at guide seerne igennem de festlige programmer.

”Danmark har talent” får premiere til efteråret på TV 2, og her skal landets største talent findes blandt akrobater, streetdansere, hypnotisører og drag-kunstnere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden