Jarl Friis-Mikkelsen var på rørende rejse med familien

Jarl Friis-Mikkelsen

Jarl Friis-Mikkelsen.

Foto: Lars H. Laursen

Jarl Friis-Mikkelsen tager i TV 2-programmet "Kærlig hilsen" med hustruen Susanne samt parrets to døtre tilbage til dengang, han var 12 år. En nostalgisk rejse, som giver stof til eftertanke for hele familien.

Søndag, 4. november 2018 - af Liz Rørsig

Det gør indtryk på værten Jarl Friis-Mikkelsen, da han i TV 2 -programmet ”Kærlig Hilsen” søndag den 4. november 2018 får et gensyn med sin barndom. I tre dage lever han og hustruen Susanne samt børnene Liva og Ella som i 1963, da Jarl var 12 år, med millionbøf, højt hår og gabardinebukser.

- Børnene syntes, det var sjovt at være med, og det var en enestående mulighed for at give dem en dannelsesrejse ind i en helt anden tid uden sociale medier og et sort/hvidt fjernsyn, som det tog urimelig lang tid at få tændt, siger Jarl til BILLED-BLADET. 

Stof til eftertanke

Opholdet i 1960’erne har givet familien noget at tænke på efterfølgende. 

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

- Nærværet, at lave ting sammen og at stoppe op, trække vejret og give sig selv og hinanden tid er blandt andet det, vi har taget med os fra TV-programmet. Noget man godt kan glemme i dag, fordi man konstant har benet inde i det næste, der skal nås, fortæller Jarl Friis-Mikkelsen.

Lignede børneværelset

- Det var spændende at genopleve tiden sammen med familien. Holdet bag programmet havde brugt lang tid på at finde de helt rigtige ting – især mit børneværelse lignede mit eget i 1963, tilføjer TV-værten.

Jarl Friis-Mikkelsen Foto: Bo Christensen/TV 2

Jarl Friis-Mikkelsen og familien anno 1963.

I kan se Jarl Friis-Mikkelsen og familiens rejse tilbage til 1963 på TV 2 kl. 20.