Søndag, 13. marts 2016 — af Dorte Quist

Jarlen og Peter Frödin valgte 92-årige Gogge

Jarl Friis-Mikkelsen, Gogge og Peter Frödin.
Jarl Friis-Mikkelsen, Gogge og Peter Frödin.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Georg "Gogge" Larsen gik overraskende videre til finalen i "Danmark har talent", som de mandlige dommeres og seernes favorit.

Georg "Gogge" Larsen tog seerne med storm, da han cronede Poul Bundgaards ikoniske sang "Livets Glæder" - eller som den ofte bliver kaldt "Herren, som skabte alt på jord" - fra operetten "Farinelli".

Så glade var seerne for Gogge, at han overraskende fik den tredie finaleplads i lørdagens 2. semifinale i "Danmark har talent" på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dommerne uenige

Efter den energiske sjippende "Dynamic Duo" og den charmerende Matias med sin ekvilibristiske og fortryllende Rubiks-terning var gået videre til finalen næste lørdag, stod valget mellem de unge dasnsere Yin & Yang og gamle Gogge. Men dommerne kunne ikke blive enige. Nabiha og Cecilie Lassen stemte på dansepigerne, men Jarlen og Peter Frødin havde tabt deres hjerte til den gamle herre, der har en karriere som brandmand i København bag sig. Så det blev seer-stemmerne, der sendte den meget glade Gogge videre til næste uges finalen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

- Det er da fantastisk. Jeg glæder mig meget. Det havde jeg aldrig troet, fortalte Gogge efter konfettien havde lagt sig på scenen.

Og finale-sangen har Gogge allerede på plads. Det bliver Ove Verner Hansens sang "En vals blev født i Wien", som Gogge skal prøve at vinde "Danmark har talent" og den kvarte million kroner med.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden