Lørdag, 10. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Jenna Bagge dansede med smerter: Sådan har Albert støttet mig

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.
Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.
Foto: Hanne Juul
Danseren Jenna Bagge fik en skade i benet dagen før ”Vild med dans”, og hun fik kærlig støtte af sin dansepartner, Albert Rosin Harson.

De opmærksomme seere lod måske mærke til, at Jenna Bagge dansede med tape på sit venstre ben under fredagens ”Vild med dans”, og det var der en bestemt grund til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 31-årige professionelle danser havde nemlig fået en skade i sit ben, som forårsagede smerter på dansegulvet.

- Jeg forstod ikke helt, hvad lægen sagde, men det var noget med en eller anden slimfold, der er hævet, så jeg får en blokade på mandag, fortalte Jenna Bagge til BILLED-BLADET efter showet og tilføjede:

- De kunne ikke gøre det i går, for så var det ikke sikkert, at jeg kunne have danset i dag – og det var jo vigtigt. Men jeg kunne godt mærke, at jeg ikke dansede 100 procent i dag, og jeg var virkelig ked af det, fordi jeg ville ikke have, at det skulle gå ud over Albert.

Albert tog sig af Jenna

En skadet Jenna Bagge fik kærlig støtte af sin 18-årige dansepartner, Albert Rosin Harson.

- Jeg plejer at tage mig af min partner, men i dag har Albert taget sig af mig. Så det har været omvendt i dag. Jeg er blevet vartet op og passet på af en meget god dansepartner, så jeg er meget glad, lød det fra danseren, hvorefter Albert indskød:

- Jeg har hjulpet hende ned ad trapperne.

- Ja, han har drillet mig lidt med, at han arbejdede for ældreplejen, tilføjede den 13 år ældre Jenna Bagge med et grin.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden