Søndag, 4. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Jenna Bagge om dansepartneren: Derfor passer vi godt sammen

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson
Jenna Bagge og Albert Rosin Harson
Foto: Hanne Juul
Dansestjernen Jenna Bagge har god kemi med sin dansepartner i ”Vild med dans”, skuespilleren Albert Rosin Harson.

”Vild med dans”-stjenen Jenna Bagge er lykkelig for, at hun har fået den 18-årige skuespiller Albert Rosin Harson som partner i dansekonkurrencen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er virkelig, virkelig glad for Albert. Vi passer bare helt vildt godt sammen, både dansemæssigt, men også personlighedsmæssigt, sagde en glad Jenna Bagge til BILLED-BLADET efter premieren og fortsatte:

- Vi snakkede om den anden dag, at vi slet ikke kendte hinanden for en måned siden. Men allerede nu kan vi godt være stille sammen, uden det er akavet, fordi vi har lært hinanden så godt at kende. Vi har det afslappet i hinandens selskab.

Lettet og nervøs

31-årige Jenna Bagge dansede sidste år med tv-kokken Umut Sakarya, som chokerede alle, da han pludselig valgte at trække sig fra ”Vild med dans”.

Den professionelle danser håber nu, at hun får mange fredage sammen med ”Tinka”-stjernen Albert Rosin Harson, som hun dansede en flot tango med på premiereaftenen.

- Jeg er mega lettet, men også nervøs, for i næste uge er der nogen, der skal hjem, og vi er ikke klar! Så der er allerede nerver på nu, lød det fra Jenna Bagge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden