Lørdag, 6. marts 2021 - af Helle Skram de Fries

Jenna Bagge stolt af sin dansepartner: Albert er så sej!

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.
Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.
Foto: Hanne Juul
Den 31-årige Vild med dans-stjerne tror på, at Albert Rosin Harson får succes hos Scoop Models.
- Albert er meget talentfuld, så det klarer han sikkert også flot Sådan lyder danseren Jenna Bagges kommentar til, at hendes tidligere dansepartner er kommet i stald hos modelbureauet Scoop Models.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  I 2020 var den 18-årige skuespiller Albert Rosin Harson nemlig Jenna Bagges dansepartner. Sammen med Albert kom Jenna for første gang nogensinde i ”Vild med dans”-finalen.  
  Parret var med en flot 2. plads, så tæt på at vinde, som man kan komme, og de to vandt hinandens venskab.  
Foto: Hanne Juul
 

Han er jo flot

- Vi ses stadigvæk, og Albert fortalte godt, at Scoop Models havde kontaktet ham, fortæller Jenna Bagge. - Jeg havde jo ikke sådan gået og tænkt, at han nok skulle være model, men det giver da god mening, synes Jenna Bagge - Han er jo flot, og som skuespiller er han vant til at levere forskellige udtryk. BILLED-BLADET har fået tilsendt  et af de modelfotos Scoop Models har taget af Albert Rosin Harson.  
Foto: Scoop Models
 

Må kun danse med Jenna

- Bare han ikke får nogen modeljobs, hvor han skal danse. Albert må jo kun danse med mig, driller Jenna Bagge og griner højt. - Nej, jeg synes, det er supersejt, at han kaster sig ud i det.  - Det var også det, der var så skønt ved ham i ”Vild med dans”.  

Kaster sig ud i livet

- Albert  kaster sig ud i livet og har en positiv tilgang til det, mener Jenna Bagge.  
Foto: Hanne Juul
  - Så det er superfint, han har sagt ja til det her tilbud. - Han brænder også for skuespillet, det kan man mærke. - Men det kan sikkert også sagtens kombineres med modelarbejdet.  
     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden