Søndag, 13. december 2020 - af Karina Didriksen

Jenna Bagges drøm gik i opfyldelse: Det føles helt uvirkeligt

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
”Vild med dans”-parret Jenna Bagge og Albert Rosin Harson blev stemt videre til finalen, og det er første gang nogensinde for den professionelle danser.

Drømmen gik i opfyldelse for 31-årige Jenna Bagge, da hun og partneren Albert Rosin Harson gik videre til finalen i ”Vild med dans”.

Det er hendes syvende sæson i dansekonkurrencen, og det er første gang, at hun har sikret sig en finaleplads.

- Jeg er lidt tom for ord. Det er noget, jeg har drømt om skulle ske på et tidspunkt, men jeg har heller ikke helt turdet håbe på det, fordi vi lå i bunden hos dommerne, sagde Jenna Bagge til BILLED-BLADET efter semifinalen og tilføjede:

- Så det var helt uvirkeligt, og jeg måtte lige kigge på Albert for at være helt sikker på, at det var vores navne, der blev råbt op.

Blev fyldt op med glæde

Parret fik en fjerdeplads i semifinalen, og de var derfor forberedt på, at de kunne ryge ud. Men seerne ville det anderledes og reddede dem med sms-stemmerne.

- Jeg blev så glad, at hele min krop blev fyldt op med glæde. Jeg kan slet ikke vente med at fyre den max af med en freestyle i finalen, men jeg tror lige, det skal gå op for mig først, lød det fra Albert Rosin Harson, som også var ked af, at Emili Sindlev og Mads Vad måtte forlade konkurrencen.

- Det var så underligt, for Emili er så sindssygt dygtig. Hun havde bare fortjent den finaleplads.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden