2. mar. 2018
Af af Lisbeth Grube

Jens Jacob Tychsen afslører: Da jeg blev genkendt på min charterferie

Jens Jacob Tychsen som hr. Weyse
Jens Jacob Tychsen som hr. Weyse
Foto: Mike Kollöffel, TV 2
Skuespilleren fra "Badehotellet" bliver genkendt som hr. Weyse - selv uden for Danmarks grænser.
Hver mandag kan vi se hr. Weyse nyde sommeren på "Badehotellet" - men i denne uges udgave af BILLED-BLADET løfter han en smule af sløret for, hvordan han i rollen som skuespilleren Jens jacob Tychsen kan lide at holde ferie - og fortæller oven i købet en lille sjov ferieoplevelse han havde under en charterferie til syden.

"Åh hr. Weyse, kunne De ikke spille lidt"

– Min familie kan egentlig meget godt li’ at tage på charterferie, men nogle gange glemmer jeg, at vi lander i et dansk griseparadis med kerneseere af ”Badehotellet”. Jeg har siddet til en græsk aften, hvor en håbløs pianospiller prøvede at skabe stemningsmusik, og en dame så kom hen og sagde: ”Åh, hr. Weyse, kunne De ikke lige sætte dem til klaveret og spille i stedet for?”. Men sådan gik det ikke.
Tychsen er kendt for sin sangstemme, men han kan absolut ikke spille klaver. – Jeg kan ikke sætte to tangenter sammen, men det er kun godt, hvis folk tror det. Jeg forbereder mig meget, fortæller Jens Jacob Tychsen med et smil i de klare blå øjne. Læs det store interview i BILLED-BLADET i denne uge.

Læs mere om: