9. apr. 2017
Af Karina Didriksen

Jens Jacob Tychsen om Badehotellet: Jeg går en sjov sommer i møde

Jens Jacob Tychsen som hr. Weyse i "Badehotellet".
Jens Jacob Tychsen som hr. Weyse i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Skuespilleren Jens Jacob Tychsen er spændt på, hvad der sker med hans karakter Edward Weyse i femte sæson af ”Badehotellet”.

Skuespilleren Jens Jacob Tychsen ved, at han skal genoptage sin rolle som Edward Weyse i femte sæson af ”Badehotellet”, men hvad der ellers skal ske, er op til seriens forfattere.

- Vi har accepteret, at det er blevet lidt ”Forbrydelsen”-agtigt, hvor ingen må vide noget, sagde Jens Jacob Tychsen til BILLED-BLADET til premieren på ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” og tilføjede:

- Men det er egentligt også lidt sjovt og spændende, at jeg ikke ved, om min karakter bliver rig eller fattig eller måske bliver slået ihjel.

Jens Jacob Tychsen glæder sig

Optagelserne til femte sæson af den populære TV 2-serie går i gang i juli måned, og 41-årige Jens Jacob Tychsen kan næsten ikke vente.

NOSTALGI: Grethe Holmer og Bodil Kjer på stranden - indendørs

- Jeg glæder mig, for jeg ved, at jeg går en sjov sommer i møde. Sidste år snakkede vi også om, at nu har vi lavet det her i fire år, så det bliver godt nok mærkeligt, når det pludselig stopper for alvor. For nu er det bare blevet en fast ting, at serien bliver fornyet, sagde skuespilleren med et smil.

”Badehotellet” går ind i år 1932, når serien vender tilbage på skærmen i 2018.

LÆS MERE: Jens Jacob Tychsen er kommet til skade

Læs mere om: