10. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Jens Jacob Tychsen om Badehotellet-optagelserne: Vi har det bare så dejligt sammen

Jens Jacob Tychsen er Weyse i "Badehotellet".
Jens Jacob Tychsen er Weyse i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Skuespilleren Jens Jacob Tychsen er lige blevet færdig med første optageperiode på den næste sæson af ”Badehotellet”, og seerne kan godt glæde sig.

Den 40-årige skuespiller Jens Jacob Tychsen kan nu glæde sig til lidt sommerferie, for han har netop færdiggjort første optageperiode til næste sæson af ”Badehotellet”.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Sammen med resten af holdet kan han nu puste ud, indtil optagelserne igen begynder i starten af august.

- Det er da gået så fint indtil videre, og vi har det bare så skidesjovt og dejligt sammen, siger Jens Jacob Tychsen til BILLED-BLADET.

SE VIDEOEN: Alle elsker "Badehotellet"

Holdet er en stor familie

På det sociale medie Instagram understreger skuespilleren ligeledes, at han har verdens bedste kolleger og går glad på arbejde.

- Det er virkelig blevet EN stor familie. Der er masser af spændende nye ting og personer på vej i ”Badehotellet”, så folk kan sagtens glæde sig, siger han.

SE BILLEDERNE: Kom med bag kulissen på sidste afsnit af Badehotellet

Han afslører samtidig, at alle nu ser frem til de ugers ferie, der ligger forude, men at det gudskelov ikke behøver være for længe.

Tredje sæson fik gode seertal

Optagelserne foregår både i Risby-studierne i Albertslund vest for København, og senere flytter holdet til Jammerbugten.

Fjerde sæson tager udgangspunkt i år 1931, og det tegner godt, for der var halvanden millioner danskere, der fulgte med i tredje sæson.

Helt fra begyndelsen har det være udgangspunktet, at der skulle optages fem sæsoner, og det vil uden tvivl vække stor glæde, hvis det bliver en realitet.

Læs mere om: