25. sep. 2015
Af af Lisbeth Grube

Jens Jørn Spottag: Stolt af Ena

Ena Spottag gør far, Jens Jørn Spottag, stolt, når hun svinger sig rundt på dansegulvet.
Ena Spottag gør far, Jens Jørn Spottag, stolt, når hun svinger sig rundt på dansegulvet.
Hanne Juul/BILLED-BLADET og Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Ena Spottag er blevet en dansedarling i ”Vild med dans”, og hendes far, skuespiller Jens Jørn Spottag, følger med på skærmen.

Jens Jørn Spottag, 57, er så stolt af sin ældste datter.

– Jeg synes, Ena er pissemodig. Som hun selv udtrykker det: ”Vi lever kun én gang, og til grin kan man jo altid blive”. Men jeg synes faktisk, hun gør det godt, siger Jens Jørn Spottag.

Bliver hjemme

Han følger spændt sin datter på skærmen i det omfang, han har mulighed for det, men kommer ikke til at sidde som gæst og heppe i studiet.

– Hun vil ikke have mig med! Jeg kan egentlig godt forstå hende. Det er en del af løsrivelsen, og jeg skal ikke sidde dér, for så er det pludselig interessant. Og det er det jo ikke. Det er interessant, at Ena danser, siger Jens Jørn, som har fuld respekt for sin datters deltagelse i ”Vild med dans”.

Ena er populær

– Det er altid en vurdering, om man synes, man har nok på grundkontoen til at smække røven gennem stråhatten og skabe sig tosset, eller om man sysler med noget andet. På et tidspunkt må ens børn selv tage ansvaret, og det synes jeg, Ena gør. For fuld speed, siger Jens Jørn, som også mærker Enas popularitet.

– Sådan skal det være. Børnene overtager på et tidspunkt, og det passer mig fint. Så kan jeg få lidt fred, lyder det lunt fra skuespilleren, som i det nye år optager sæson 3 af DRs hitserie ”Arvingerne”.

Læs mere om: