Søndag, 13. september 2015 - af af Liz Rørsig

Jens Werner er glad for dommertjansen i Vild med dans.

Hanne Juul/BILLED-BLADET
I den 12. sæson af danseprogrammet er Jens Werner en del af dommerpanelet. Og det har han faktisk været i alle sæsoner.

Jens Werner og resten af dommerteamet i ”Vild med dans”, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Nikolaj Hübbe, er alle vilde med igen at være en del af programmet.

– Jeg blev meget glad for at blive spurgt, om jeg havde lyst til at være med igen. Det gør én varm om hjertet, at TV 2 og produktionsselskabet Mastiff har sagt, at et af de områder, man ikke skal pille ved i ”Vild med dans” er dommerne. Og man har så fundet en konstellation af os fire dommere, og den kan seerne godt lide. Vi er jo meget forskellige, fortæller Jens.

Vil muntre seerne

Hvad han kommer til at muntre seerne med undervejs af fif med dans eller sko på bordet, har han ikke helt lagt sig fast på.

- Med de 12 nye par ved man ikke, hvad der kommer til at ske. Hvis jeg skal se basketballspilleren Chris Christoffersen på 2,18 meter i øjnene, kan det godt være, at jeg bliver nødt til at stille mig op på pulten for at komme i hans øjenhøjde, men så gør jeg det. Eller hvis jeg skal drible foran John ”Faxe” Jensen. Nu må vi se, hvad der er behov for, smiler Jens. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden