Torsdag, 21. januar 2016 — af John Lautrup

Jes Dorph: Derfor begyndte han at drikke igen

Jes Dorph-Petersen
Jes Dorph-Petersen
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Jes Dorph-Petersen fortæller i det nye nummer af BILLED-BLADET om sit 2015. Et skrækkeligt år med skilsmisse og ophold på et behandlingshjem for alkoholmisbrugere.

Jes Dorph-Petersen er glad og ovenpå igen efter sidste års turbulens med skilsmisse og alkoholafvænning. I et stort interview i denne uges BILLED BLADET fortæller han, hvad der fik ham til at falde tilbage til vinflasken og gjorde, at han i september måtte melde fra til TV 2's "Go' aften Danmark" blot en uge efter, at han var begyndt i sit nye job.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han indskrev sig på et behandlingssted for alkoholmisbrugere og var væk i fem uger. Opholdet lærte ham nogle teknikker til at føle, at det er sjovt at lade være med at drikke fremfor, at det bare er nødvendigt.

Nyt, stort overskud

- Jeg har fået et kæmpe overskud, og jeg har en helt anden sindsro. Jeg har lært, at jeg skal bevare mig selv i en god balance. Jeg skal undgå stress og vrede og sådan noget. Man drikker jo altid på følelser, fordi man er træt, sur eller glad. Hvis du kan regulere dig selv og har en sindsro, så lader du meget nemmere være med at drikke. Og så finder du ud af, at det er meget bedre at have det sådan. Jeg har fået styr på mit eget liv og min egen situation, siger Jes Dorph-Petersen, der også finder sindsro i sit værtsjob på "Go' aften Danmark", som han er "sindssygt lykkelig for".

Kæmpe interview

For første gang i mange, mange år er han glad for at gå på arbejde igen.

Læs alt om Jes Dorph-Petersens problemer i 2015 og hans nyvundne glæde ved at lave fjernsyn i det nye nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden i dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden